Wedding in Barcelona

Nytt år och ny start!

Ett nytt år har börjat och det betyder också en ny start för mig att återvända hem till Sverige efter att ha bott 13 år utomlands.
Mitt frisöryrke tog mig till Alicante, Australien och nu de senaste 7 åren i Barcelona. Det har varit en väldigt lärorik tid och jag har arbetat med människor från hela världen och med alla typer av frisyrer, hudtyper och stilar.
Jag startade Absolutely Gorgeous BCN 2006 efter att jag valde att inrikta mig på bröllopsfrisyrer och smink. Det har varit en fantastisk tid och att få vara en del av brudars stora dag på de vackraste platserna i och omkring Barcelona.
Absolutely Gorgeous BCN kommer att fortsätta med bröllop i Barcelona och när jag personligen inte kan närvara på bröllopsdagen så hjälper någon annan duktig hår / smink stylist från mitt team till.
Jag kommer i Stockholm, förutom att arbeta freelance, att inleda ett samarbete med Wedding In Sweden, en fantastisk bröllopskoordinator med massa nya idéer. Det ska verkligen bli jätteroligt. Jag kommer också att fortsatta samarbeta med Brudepikene och ta hand om norska brudar som vill gifta sig i Stockholm.
Även internationella par kommer till Stockholm för att gifta sig och mitt första bröllop för i år blir en engelsk brud som fann mig via Internet. Hon ska gifta sig i Stockholm i februari och jag får äran att göra hennes bröllopsfrisyr.
När jag inte arbetar med bröllop kommer jag att finnas på salong Hairstars på Södermalm i Stockholm. Det var där jag började min karriär år 1999.
Det här blir ett nytt kapitel i Absolutely Gorgeous BCN / STHLM s historia. För den tiden som har varit vill jag framförallt tacka, Mikaela Ekholm från Each Step Matters, Claire fran Barcelona wedding, Laura från Crystal Events och Brudepikene. Även ett stort tack till fotograferna Edwin Vandevyver, Cathy Loughran and Jeremy Standley för de otroligt vackra bröllopsfotona tagna under åren.

Önskar Er alla det bästa år 2013! Vi ses snart igen i Stockholm eller Barcelona!

Catrin Söderdahl Frisör/Make up artist
Absolutely Gorgeous BCN/STHLM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *